Back in my day

Et blik tilbage på fortiden

Vi dykker efter ringe med vores dykkermasker

Sidst i svømmehallen

Sidst vi var i svømmehallen, mødte vi nogle af vores venner. Det var pudsigt, at vi havde valgt at tage derhen den samme dag, og vi badede derfor sammen. Det var rigtig sjovt, og vi dykkede med vores dykkermasker efter ringe på bunden. Jeg var selvfølgelig den bedste, da jeg har dykket rigtig mange gange før. Da vi var færdige med at bade, gik vi op og klædte os om. Da vi kom ud fra omklædningsrummene, satte vi os ned i hallens cafeteria, og her købte vi en sodavand og noget slik. Her sad vi så i næsten en time, før vi endelig tog hjem. Læs mere her

Den venlige ansatte

Da vi kom hjem, ville jeg pakke mit badetøj ud, og her opdagede jeg, at jeg havde glemt mine dykkerbriller. Jeg tog derfor tilbage til svømmehallen, men da havde de lukket. Jeg mødte en af de ansatte i svømmehallen, og forklarede hende min situation. Hun var meget venlig, og hun lukkede mig derfor ind for at lede efter dem. Der gik ikke længe før jeg fandt dem, og jeg blev rigtig glad for, at der ikke var nogle, der havde taget dem. Det havde man nemlig hørt om før. Derefter tog jeg hjem og spiste pandekager med min familie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *