Back in my day

Et blik tilbage på fortiden

Vedligeholdelse af din hårtrimmer

Hvis du først har brugt 4-500 kroner på en købe en god hårtrimmer er det ærgerligt ikke at kunne bruge den efter lidt et år eller to fordi den ikke er blevet vedligeholdt.

 

Men hvordan er det nu lige det er med vedligeholdelse af en hårtrimmer?

 

Det vigtigste er løbende rengøring af trimmeren. Hver gang du har brugt den bør du tage lidt vand på dine fingre og fjerne al hår fra trimmeren. Undlad at skylle trimmeren under vand da du ikke ønsker vand på de elektroniske komponenter og sørg for under alle omstændigheder ikke at vaske din hårtrimmer under brug. Det betyder også, at du ikke må bruge din hårtrimmer (eller din skægtrimmer for den sags skyld) under badet. Hav en ven til at bruge den for dig i stedet eller klar den foran spejlet, men uden rindende vand ned over selve hårtrimmeren.

 

For ikke at belaste din hårtrimmer for meget bør du undgå at bruge den i vådt og uglet hår. Ligeledes bør du fjerne alle vokspræparater i håret før du bruger trimmeren.

 

Sæt din hårtrimmer til opladning efter brug. De fleste hårtrimmere kan tage 1.5-2 ture per opladning, men det er bedre at være ”safe than sorry”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *