Back in my day

Et blik tilbage på fortiden

Smarte tidspunkter at anvende proteinpulver for optimalt udbytte

Det kan efterhånden være en meget svær opgave at finde ud af, hvornår man skal bruge proteinpulver. Der er mange meninger om det, og der kan derfor også være svært at finde et godt svar på nettet. Hvis du ikke selv ved så meget om det, så kan det være meget svært at finde gode artikler om, hvornår du skal bruge proteinpulver.

 

Grundet de mange forskellige meninger kan det næsten være umuligt at finde et helt konkret svar på, hvornår du skal tage proteinpulveret i brug. Det er faktisk helt op til dig, hvornår du vil bruge det. Men der er selvfølgelig praktiske tidspunkter, hvor du kan tage det i anvendelse, og simpelthen få et super udbytte af det.

 

Nogle mener, at du både skal indtage noget proteinpulver før og efter din træning, Andre mener, at du også skal indtage noget, under din træning. Der er mange artikler om emnet, hvor du med garanti kan finde lidt mere viden og inspiration, så du selv kan tage stilling til, hvornår du vil anvende din egen proteinpulver.

 

Ofte kan det anbefales, at du blot tager dit proteinpulver i brug, når du har lavet noget hårdt. Hvis det blot var en hurtig træning på skimaskine eller en kort løbetur, så er proteinpulver måske ikke en nødvendighed. Det er når du har været aktiv længe, og når det har været hårdt, at du med fordel kan bruge proteinpulveret.

 

Hvis du bruger det hele tiden, så vil du hurtigt få brugt det hele. Så det skal du også have med i dine overvejelser. Ellers kan det hurtigt blive meget dyrt at bruge proteinpulver. Men hvornår du bruger det, er helt op til dig. Det kan udelukkende anbefales, at du undersøger og læser nogle artikler om emnet, inden du tager stilling til, hvornår du vil bruge dit.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *