Back in my day

Et blik tilbage på fortiden

Sikkerhed med proteinpulver

Der er i dag mange der bruger proteinpulver, klik her. Der er faktisk så mange der i dag bruger proteinpulver, at det virkeligt har været en overraskelse, at så mange ville være på proteinpulver den dag i dag. Det er altså virkeligt lækkert, og der er slet ingen tvivl om, at lige siden, at jeg fandt ud af, at det rent faktisk var muligt, at tjene så mange penge på proteinpulver, så har jeg også været helt besat af at sælge det. Det er nemlig sådan, at jeg den dag i dag, rent faktisk lever af at sælge proteinpulver. Det er virkeligt ikke en beslutning jeg fortryder. Der er nemlig ingen tvivl om, at det virkeligt har været en god beslutning. Jeg ville gerne sige, at det også havde været en god investering.

proteinpulver Det er dog bare sådan, at jeg stort set ikke har investeret noget som helst. Jeg voksede simpelthen bare fra at sælge meget lidt proteinpulver, til at sælge mere og mere. Det er altså sådan, at jeg voksede fra ingenting uden penge, til at være den største forhandler af proteinpulver vi i dag har herhjemme. Det er ret sejt, og du kan altså nok forstå, hvordan det kan være, at jeg i dag er stolt over dette. Det er jeg klar over, at det herhjemme ikke altid er lige velset. Det er dog sådan, at jeg virkeligt er ret lige glad, for jeg er simpelthen bare så stolt over det jeg har opnået. Der er altså ingen tvivl om, at jeg virkeligt er stolt over, at jeg blev ved med at sælge proteinpulver, selv da der var meget stor modstand.

Imod proteinpulver

Det var nemlig sådan, at der var flere i min familie, og også af mine venner der sagde til mig, at de syntes at jeg skulle stoppe med at sælge proteinpulver og i steder komme i gang med at lave noget andet. De mente jeg skulle tage mig en uddannelse, eller noget i den stil. Det kunne de godt glemme, og i dag er det jo tydeligt vis mig der har fået ret. Igen har jeg fået ret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *