Back in my day

Et blik tilbage på fortiden

Sådan kan du finde den bedste barnevogn

En barnevogn er essentiel for de nybagte forældre. Den skal både være funktionel og smart. Men hvad er vigtigt, når du skal købe en barnevogn? Det kan være svært at vælge den rigtige barnevogn blandt det store udvalg. Herunder får du et overblik over forskellige typer af barnevogne,

Hvad er vigtigt for en god barnevogn?

Det kan variere fra forældre til forældre, hvad behovet er, men der er stadig nogle universelle krav til en god barnevogn. Du kan tage følgende punkter med i dine overvejelser:

  • Hvor meget plads skal der være i barnevognen?
  • Hvor planlægger du at gå ture – i byen eller ude i skoven?
  • Der skal være plads til barnevognen i bilen
  • Køb en solid barnevogn, der både er vandtæt og afskærmer for skarp sol
  • Gå efter sikkerhed og komfort

Som du allerede ved, er det vigtigt ikke at gå ned i kvaliteten af barnevognen. Du skal bruge den i flere år, og det er jo smart at kunne genbruge den, hvis du skal have mere end et barn. Overvej derfor hvilket materiale som selve vognen samt hjulene skal være lavet af. Hvis du har bil, så husk også at afmåle barnevognens dimensioner inden det endelige køb, da det er vigtigt, at barnevognen kan være i bilens bagagebærer.

Desuden skal en god barnevogn kunne modstå vind og vejr, og den skal være behagelig og komfortabel for barnet at ligge i. Derudover er det vigtigt, at barnevognen er sikker. Graden af sikkerhed kan måles på forskellige parametre, og du kan f.eks. tjekke hvilke sikkerhedsstandarder, barnevognen lever op til via DS/EN 1888.

Bedste barnevogn i test

Hvordan finder jeg den bedste barnevogn blandt alle de gode modeller på markedet? Klik her for at se et en guide over diverse barnevogne, hvor du kan læse om fordele og ulemper ved forskellige modeller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *