Back in my day

Et blik tilbage på fortiden

Sådan kan du få mere varme og velvære ind i dit hjem

Hvis et hjem virkelig skal være hyggeligt, så skal der være nok med varme. Det er ikke særligt hyggeligt og fryse, og det er der ikke mange, der bryder sig om. Det er sikkert også sådan du har det, men hvor varmt er det egentlig i dit hjem? Er varmen tilstrækkelig, eller bør du gøre mere for at få varme og velvære ind i dit hjem? Det kan være, du kan finde lidt inspiration i denne artikel.

Varme fødder er glade fødder

De meste af vores kropsvarme udledes gennem fødderne. Det betyder, at du faktisk kan have det varmt på kroppen men stadig fryse, fordi de fødder er kolde. Hvis du skal have varme og velvære i dit hjem, så skal du sørge for at have varme fødder. For varme fødder er glade fødder. Du kan sikre dig altid at have varme fødder i dit hjem, hvis du får installeret gulvvarmeplader. Så kan du endelig oplevelse følelsen af at komme hjem og smide skoene, og så med det samme mærke, hvordan varmen stiger igennem strømpen, når du sætter dine fødder på jorden. Det er et køb, der er alle pengene værd.

Få infrarødsauna i dit hjem

Hvis du godt kan lide at få opvarmet hele kroppen fra tid til anden, så kan det være, at du skal have monteret en infrarødsauna i dit hjem. En infrarødsauna bliver ikke helt lige så varm som en almindelig sauna, men man kan stadig godt få varmen hele kroppen op og komme til at svede. Der er også mange andre fordele ved infrarødsauna end blot varme. Varmen trænger omkring 4 cm ind i din hud, hvilken forårsager kroppen til at restituere. Ligeledes forøges din blodcirkulation og forbrænding, mens du sidder der, hvilket både kan lede til udrensning og vægttab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *