Back in my day

Et blik tilbage på fortiden

Sådan er jeg stoppet med at ryge – vejen til det billige rygestop

Min kærestes sygdomsperiode og den lavere indkomst

Midt i vores ellers perfekte liv blev min kæreste meget syg, og hun mistede derfor indtægten fra sit arbejde. I stedet fik hun støtte fra kommunen, men det var langt fra nok i forhold til den indkomst hun havde før. Vi havde af den grund meget svært ved at betale alle vores regninger, og vi måtte derfor spare, hvor der kunne spares. Det betød derfor også, at vi måtte kvitte rygningen og eventuelt finde på et alternativ. Men vi vidste bare ikke lige, hvordan vi skulle stoppe. Det var nærmest fra det ene dag til den anden. Vi søgte i en tid på nettet og fandt så frem til, at vi måtte anskaffe os en e-cigaret hver.
rygevæske

Det billige og dejlige rygestop

Da vi bestilte hver vores el-smøg, fandt vi ud af, at dette var Vejen til det billige rygestop. Vi kunne simpelthen købe en e-cigaret for en tiendedel af, hvad vores månedlige forbrug var på almindelige cigaretter. Fra den ene dag til den anden lagde vi smøgerne på hylden og brugte i stedet e-cigaretterne. Sådan er jeg stoppet med at ryge og min kæreste også. Vi kunne ikke være mere stolte af os selv næsten. Det er det bedste der er sket bortset fra for et par år siden, hvor hun skændede mig en søn. Har var noget af det smukkeste jeg havde set, og det var det lykkeligste øjeblik i mit liv. Jeg elsker min kæreste utrolig højt, og det samme gør jeg med min søn. Dette er også en af grundene til at jeg er så forbandet stolt af hende og mig selv. Hvis vi ikke var stoppet nu, hvem ved så hvad der kunne være sket. Jeg er sikker på vores søn også er glad for vores beslutning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *