Back in my day

Et blik tilbage på fortiden

Philips epilator og en smuk ring til min kone i julegave

Julemåneden med udveksling af ønskesedlerne

Da vi kom over i julemåneden, byttede min kone og jeg ønskelister. Som altid havde vi begge to skrevet nogle der var kilometerlange. Min kone havde altid mange ønsker, men jeg skrev altid et par ekstra på for at se, om hun kunne finde den gave, jeg ønskede mig mest. Hvert år havde det lykkes hende, men jeg blev ved med at teste hende. Denne gang havde hun ønsket sig en rigtig dyr ring, men jeg syntes, hun trængte til nogle helt andre ting. Jeg kunne nævne ting som et hårfjerningsprodukt, en ny bil eller en ny støvsuger, og jeg fik derfor en rigtig god idé.

 

Den skuffende gave til min kone

Da det blev juleaften, kunne jeg således ikke vente med at give hende sin gave. Jeg vidste, at hun ville blive lettere skuffet, men at hun ville bruge den i fremtiden. Da hun åbnede den, havde jeg allerede forudset det. Hun var helt stille. Efter noget tid sagde hun alligevel tak. Hun havde i gave af mig fået en Philips epilator, og det var hun ikke helt tilfreds med. Hun beholdte den kun, fordi hun forstod min hentydning. Da jeg åbnede min gave, havde hun selvfølgelig købt det, jeg ønskede mig mest. Min kone kender mig nemlig rigtig godt.

 

Den sidste gave

Da vi havde spist julemaden, hentede jeg hendes anden gave. Jeg kunne selvfølgelig ikke kun give hende en epilator i julegave. Hun blev selvfølgelig meget overrasket. Da hun åbnede den, blev hun også rigtig glad, da hun så, at det var den ring, hun havde ønsket sig mest her til jul. Jeg fik det største kram i verden, og derefter kyssede vi hinanden. Det var som at være forelsket igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *