Back in my day

Et blik tilbage på fortiden

Optimer din grillmad med en pillegrill

Der er mange, der tager afstand til både pille- og gasgrill og kun vil grille med kul. Det kan dog være svært at varme regulere på en kulgrill, samtidig med at det tager meget længere tid. Ofte er det et spørgsmål om stolthed, men måske kunne det være, at man skulle overveje at bytte kulgrillen ud med en Traeger grill. En Traeger grill er en pillegrill, som i stedet for kul bruger træpiller. Dette gør, at du nemmere kan varmeregulere din grill, samt din mad er hurtigere færdig. Det kræver nemlig ikke at man tænder op tidligt, samt bruger lang tid på at holde øjet med grillen. Du kan se udvalget af pillegrille på https://www.foodfreaks.dk/traeger.

Hvorfor vælge en Traeger grill?

Med en Traeger grill får du en masse funktioner som du typisk ikke får i en almindelig kuglegrill. For eksempel får du muligheden for at kunne varmeregulere grillen med 5 graders intervaller. Derudover får du et elektronisk display, der har et hav af funktioner, for eksempel at måle kødets temperatur.

Du får alle disse funktioner, uden at give afkald på noget af det, der gør grillmad så appetitligt. Du får stadig den lækre smag af grillmad, samt aromaen og duften af grill. Duften af grill hører sommeren til, og uden er det ikke helt det samme. 

Du kan derudover også bruge en Traeger grill som røgeovn. Så du får mange funktioner ved at investere i en pillegrill. Du får ikke alene lækker grillmad, men også en masse lækre røgede fisk. Grillene kommer også med forskellige Wi-Fi-funktioner, hvilket betyder at du kan koble din telefon til grillen. Det gør, at du kan holde øje med din mad fra din telefon, og ikke behøver at være i nærheden af grillen hele tiden.

Du gør med andre ord det hele lidt nemmere for dig selv, når du vælger at skifte til en pillegrill, og går lidt på kompromis med din stolthed, til fordel for bedre mad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *