Back in my day

Et blik tilbage på fortiden

Når byen bliver omdannet til noget nyt

For 2 dage siden var jeg et smut nede og handle på Vesterbro.


Massevis af mennesker passerede mig hele tiden på billige el løbehjul og vejene var overrendt med motoriserede køretøjer fx el cykler, elektriske skateboards og el løbehjul. Først blev jeg lidt forskrækket og forstod ikke helt hvad det var og hvordan der kunne være kommet sådan en forandring! Det var særligt yngre der kørte rundt på løbehjul, men kostede sådan nogle løbehjul ikke en formue. Jeg spurgte en ung fyr, og han sagde det bare var noget han havde lejet. Han introducerede mig til et smart lille trick og det var man kunne få promoveringskoder, som man kunne bruge til gratis køreture!


Da jeg kiggede nærmere efter så gik der nogle brandnavne igen på de her løbehjul, som de unge kørte på! Måske skulle jeg selv prøve disse løbehjul, tænkte jeg så. Jeg fandt faktisk ret nemt en app dvs et program på min mobiltelefon som kunne give adgang til nogle af de her el-løbehjul. Og rigtig nok man kunne bruge en kampagnekode. Så jeg tog mobilen og søgte på rabatkode til Lime, som var det program jeg havde installeret.


Kort tid efter kørte jeg rundt i KBH på et motoriseret løbehjul uden at betale en eneste krone, da rabatkoden fungerede præcist som den skulle. Der hvor jeg fandt en liste af rabatkoder, der var der også en del andre interessante rabatkoder jeg kunne anvende. Det var faktisk en pænt stor oplevelse!

Byen for kroppens sanser

Ansporet af de unge mennesker så jeg mulighederne for oplevelser i det urbane rum på en helt ny måde. Jeg parkerede derfor min bil i gåafstand med en ny ParkMan rabatkode, – den havede jeg også fundet på nettet. Så var jeg nemlig ude og prøve en af de hersens skatebaner. Jeg havde fornøjelsen at prøve at køre på de hersens inliners, som er en form for rulleskøjter. Ved inliners er der kun en række hjul. Det er derfor de hedder inliners. Det er sjovt, men det er også svært! Så trods at jeg var pakket ind med alt det beskyttelsesgrej jeg kunne finde præsterede jeg alligevel at tage en tur på rumpetten.


En af grundene var, at jeg lige skulle prøve den lille rampe, og da jeg nåede til den,, så panikkede jeg og resultatet var selvfølgelig at jeg styrtede.


Herefter var der et par unge drenge der råbte på mig om jeg kunne tænke mig at spille med i deres kamp da de ikke selv var nok til at starte en kamp. Det kan være du allerede kender spillet, som er noget der hedder floorball. Det er en sjov mellemting mellem fodbold og ishockey, og i hvert fald tror jeg at drengene på det hold, som jeg spillede med på fortrød at jeg spillede med dem. Målene blev i hvert fald ved med at gå i mod os men det var sjovt at prøve sportsgrenen floorball.

Det at udnytte byens rum på sanselige nye og anderledes måder er nu blevet en mission for mig, så jeg har sat mig for følgende projekter: At sende pile med flitsbue på Amagers Action Center, hoppe rundt og udnytte kroppen med parkour og Streetmovment på Vesterbro, skyde med legetøjs guns udendørs på Skovbanen i Taastrup og sidst men ikke mindst at danse poledance under ordnede forhold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *