Back in my day

Et blik tilbage på fortiden

Manden med jbs undertrøjer var altid på legepladsen

Weekender på legepladsen

 

jbsMin mand og jeg har trillinger, alle piger, på 4 år. I weekenden tager vi altid ned på legepladsen, så de kan hygge sig og lege med de andre børn. Om sommeren pakker vi altid en madkurv, med grønsagsstave, juice, kyllingesandwich og en øl til min mand. De sidste par måneder har min mands og mit forhold ikke været ret godt, og vi har snakket om, at blive skilt. I vinteren valgte vi så at blive separeret da min mand fik et arbejde i udlandet, hvor han skal bo. Jeg havde derfor pigerne alene, da han flyttede.

 

 

Min nye kæreste

 

Da det blev forår begyndte vi igen på vores weekendture til legepladsen. Anden gang vi var på legepladsen i det nye år, så jeg en mand, der gik i jbs undertrøje. Han så godt ud, med mørkt hår, brune øjne og en veltrænet krop. Han havde en datter på 5 år, ligesom mine piger. Efter et par gange på legepladsen kom han over og snakkede med mig, da vores piger legede sammen. Han spurgte ind til mit arbejde som læge, og til mine børn, og jeg fandt ud af at han havde adopteret hans datter i Vietnam, men var single, da ham og moren var gået fra hinanden. Han hed Ulrik, og han arbejde som revisor. Vi begyndte at snakke sammen, hver gang vi mødtes på legepladsen, og Ulrik og hans datter Hannah, begyndte at sidde med os, når vi spiste vores madkurv. Efter et par måneder, inviterede han mig på date, og vi blev efterfølgende kærester. I foråret og om sommeren, gik han altid med jbs undertrøjer, hvor man kunne se hans veltrænede krop i gennem. Jeg var lykkelig sammen med Ulrik, og pigerne var rigtig glade for både ham, og Hannah.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *