Back in my day

Et blik tilbage på fortiden

Jeg fik hjælp fra Iphone Reparation Viborg

Min længe ventede telefon blev en iPhone

Efter noget tid hvor jeg havde sparet mange penge sammen, købte jeg mig en iPhone. Disse telefoner var blevet ret populære, og jeg ville derfor også gerne selv have en. Normalt har jeg bare haft brug for en ganske almindelig telefon, men netop denne telefon gav mig en masse muligheder i forhold til mine venner og omverden. Jeg har blandt andet altid haft mange udenlandske venner, og via telefonen kunne jeg snakke med dem gratis over internettet. Det var nærmest en hel befrielse, da jeg fik min iPhone, for jeg fandt ud af, hvordan jeg kunne leve en nemt liv med alle mine personlige ting med mig hele tiden. Det var skønt.
iphone

Reparationen af min bedste ven

Efter noget tid tabte jeg desværre min iPhone, og jeg kunne ikke bruge den, da jeg havde smadret skærmen fuldstændig. Jeg havde hørt om en reparation, hvor de kunne fjerne skærmen og sætte en ny på. Dette ville jeg selvfølgelig have gjort med min egen telefon, og jeg undersøgte da priserne på de forskellige hjemmesider. Efter en lang tids søgen fandt jeg endelig et firma der hed Iphone Reparation Viborg, og de tilbød reparation af min iPhone til den bedste pris. Jeg ringede dem derfor op, og bad dem ordne den. De bad mig sende min telefon, og jeg skulle derfor leve uden den i to uger. Da de to uger var gået, fik jeg endelig min telefon tilbage, og den var nu så god som ny. Det var jeg meget glad for, og jeg startede med at ringe fra den til firmaet og takke dem rigtig meget. Det blev de selvfølgelig glad for at høre, og de sendte mig derfor en besked med en smiley i. Det var rigtig sjovt og dejligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *