Back in my day

Et blik tilbage på fortiden

Ide til USB stik

Hvis du går og syntes at dit gamle USB stik er lidt kedeligt, så kan jeg anbefale noget. Jeg fik nemlig for nogle år siden, en ret god ide til at gøre mit gamle kedelige USB stik lidt mere fedt, se her. Det gjorde jeg ved at købe nogle klistermærker som jeg så satte på mit USB stik. Det gjorde virkeligt at jeg fik mig et fedt USB stik.

Det fede ved lige netop mit USB stik, var at det var så unikt, og jeg ved at der var mange i min klasse som gerne ville have mit USB stik. Det forstår jeg også godt, for det var virkeligt fedt. Jeg er sådan set bare glad for, at det var mig der fik denne ide. Det er dog også derfor, at du nu har chancen for at gøre det samme. Eftersom at der sikkert ikke er ret mange der læser denne tekst, kan du faktisk også bare sige, at det er din egen ide.

Det vil jeg slet ikke have noget imod, og jo mere medvind andre folk kan få, jo mere vil jeg også give og ønske for dem. Det er helt klart meningen med livet, og det er også derfor, at jeg syntes at du skal bruge denne ide, til for det første at gøre dit USB stik lidt federe. Derudover kan du altså også få lidt opmærksomhed og lidt medvind i din hverdag.

Det er slet ikke dårligt, og jeg er simpelthen så glad for at det er lykkedes for os. Der er dog ingen tvivl om, at når du først har fundet ud af dette, at det så altid også kommer til at give langt mere mening at gøre det sådan. Der er dog helt klart ingen grund til ikke at holde mere at sit USB stik når man selv har designet det. Man får altså et tæt forhold til ens nydesignede USB stik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *