Back in my day

Et blik tilbage på fortiden

Hvordan man bliver påvirket af stress

eksamensangstSidste år, da jeg skulle op til eksamen gennem gik jeg en følelse af stress og sommerfugle i maven. Her tænkte jeg over hvor vigtigt det var at kunne styrer sine følelser og have overblik over sit liv. Det er vigtigt at kunne tackle stressen, så det ikke går ud over din hverdag, samt håndtere situationer som vil komme til din fordel. Vaner er en anden ting som man skal være opmærksom på. Vaner eller retter sagt dårlige vaner kan ødelægge dit liv. Jeg var engang ryger og drak også rigtigt meget, det betød at min daværende kæreste slog op med mig og eg måtte leve mit liv som single og i desperation. Her tænkte jeg straks, at jeg måtte opsøge en psykolog eller terapeut som kunne gøre mit liv bedre. Jeg håbede på at denne person kunne helbrede mit sin og sjæl. Hvorefter jeg ville få det fysik bedre. Uvaner er virkelig noget der kan ødelægge ens livslyst. Vi ser hvor vigtigt det er, at man er glad for at leve livet. Selvmords-rater i for eksempel Korea og Japan er alarmerende, hvor unge mennesker bliver presset af de sociale normer til at udfylde nogle roller i samfundet. Men lige så snart de unge mennesker ikke kan udfylde det roller eller leve op til deres families forventninger begår de forfærdelige selvmord. Stress bliver mere og mere almindeligt i vores hverdag og det er her terapeuter og psykologer kan komme ind og gøre en forskel. Jeg har selv prøvet det på egen krop, det at man er presset og gerne vil leve op til andres forventninger, og man så fejler. Man bliver psykisk udkørt af stress og jeg tog til en terapeut, psykolog i Kolding for at få det bedre

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *