Back in my day

Et blik tilbage på fortiden

Hvis du ligesom mig bekymrer dig for vores miljø er solceller vejen frem

Hvis du ligesom mig bekymrer dig for vores miljø, og derfor altid prøver at bruge så lidt strøm som muligt, så ved du sikkert allerede hvor god en ide det egentlig er at tænke på at få solcelleenergi fra solceller integreret i dit hjem. Lidt udenfor byen jeg bor i er der en stor mark fuldstændig dækket af solcelleplader.  Jeg har aldrig fundet ud af hvad i byen de egentlig giver strøm til, men jeg synes stadig at det er vildt sejt at de er der. Ikke bare fordi jeg ved hvad de gør, men også fordi at jeg synes de er flotte at se på, især når der er en helt masse af dem!
Jeg har læst meget om solcelleenergi her på det sidste, da det virkelig er noget jeg har tænkt mig selv at få når jeg en gang køber mit eget hus. Jeg har blandt andet læst inde på www.solcelletips.dk at man tjener pengene man har brugt på solcellepladerne tilbage igen da man ikke behøver betale  for elektriciteten man får fra solen efter man har fået sat dem op, og siden der er en garanti på 25 år  på et solcelleanlæg er det jo ikke svært at regne ud at det er penge der hurtigt er tjent tilbage igen.
Det er nu også muligt at købe solcelleplader i forskellige farver, hvis man ikke selv føler at  de normale sorte plader er så flotte igen.
Og man sælger endda sit overskydende el igennem en fradragsordning, så man kan da kun kalde det penge ned i lommen igen. Efter at jeg har læst alle disse ting er jeg faktisk vildt overrasket over at solcelleenergi ikke allerede er mere udbredt end det egentlig er. Altså vi ved jo allesammen HVAD det er, men hvor mange kender du egentlig der rent faktisk har det?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *