Back in my day

Et blik tilbage på fortiden

Hans golfkarriere startede under Lyoness Open

En professionel golfspiller som far

Min far er professionel golfspiller, og han går rigtig meget op i sin profession. Jeg har flere gange været med ude og spille med ham, og han har da også introduceret mig for de helt store spillere. Selvom min far er en af de bedste, kan jeg godt lide at følge med i flere af de store golfspillers spil. Jeg er nemlig selv blevet golfspiller, og min største drøm er at blive bedre end min far. Dette kan også sagtens lade sig gøre, og jeg tror allerede nu, at jeg har en stor chance. Min far fik sit store gennembrud under Lyoness Open, og jeg har tænkt mig at gøre det samme. Jeg ønsker nemlig, at min far vil lægge mere mærke til mig på den måde. Han har altid været meget begravet i sit spil, og han har derfor ladet min mor, min bror og jeg blive hjemme mange gange.Lyoness-Open2 Ofte har jeg stået i døren og vinket farvel til min far, uden helt nøjagtig at vide hvornår han ville komme hjem igen. Dette var meget foruroligende.

 

Jeg kan blive bedre end min far

Min far elsker mig meget højt, og det ved jeg også godt, men sommetider kommer hans hobby bare i første række. Jeg er godt klar over, at man ikke kan det hele på samme tid, men sommetider ville jeg ønske, at han tog sig mere tid til os. Bare sommetider. Han skulle bare vise os, at golfen faktisk ikke var så vigtig igen. Det er derfor jeg vil blive professionel golfspiller og endda endnu bedre end ham. Så kan jeg måske vise ham, at han ikke er den bedste mere. Så kan han måske slappe lidt af, og bruge sin tid med min mor. Hun har nemlig brug for sin mand en gang imellem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *