Back in my day

Et blik tilbage på fortiden

En kostplan der virker

Jeg har fulgt rigtig mange kostplaner i tidens løb, og der har været meget forskel på dem, nogle meget få har været gode men langt de fleste har været dårlige.

Mit problem er at jeg meget tit har problemer med vægten, så slankekur er et ord jeg kender alt for godt. Personligt kan jeg bedre lide ordet diæt end slankekur når jeg følger en plan for  opnå vægttab.

De fleste kostplaner jeg har fulgt har også brugt sulte metoden udover at jeg skulle spise mærkelige ting. Det med at spise mærkelige ting er ikke det store problem for mig når jeg er sulten, så kan jeg spise alt.

Det er det med at jeg er sulten hele tiden der for mig til at falde i og droppe diæten.

Den bedste diæt jeg har fulgt til dato er den hvor man ikke må spise kulhydrater, men gerne må spise alt andet. det bedste ved den er at man må også spise alt det man vil.

Jeg sad og Googlede for at kunne finde en kostplan hvor jeg ikke skulle sulte mig selv. Så fandt jeg en hjemmeside der reklamerede med at de havde en kostplan hvor man ikke behøvede at gå sulten seng men stadig tabte sig.

Det var mange gode anmeldelser af den kur de anbefalede, alle sagde at de havde tabt sig meget på rekordtid.

Jeg kontaktede firmaet da de havde fanget min interesse. De fortalte mig at de havde en del forskellige kostplaner de kunne anbefale.

I fællesskab fandt vi den der passede bedst til mig. Udover at de gav mig en kostplan så rådgav de mig også i den tid det tog at indarbejde kostplanen i min hverdag.

Det jeg fandt ud af var at hvis jeg skal holde vægten så var det en livsstilsændring der skullel til, hvis ikke jeg ændrede mine spisevaner vil slanke kure altid være en del af mit liv.

Nu har jeg fuldt kostplanen i mere end et år og min vægt har været stabil uden jeg har været overvægtig.

En sidegevinst er at jeg også har fået det meget bedre både mentalt og fysisk ved at følge en sund kostplan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *