Back in my day

Et blik tilbage på fortiden

Det er ved vores autolift, at jeg drømmer

Drømmer uddannet mekaniker

Til dagligt er jeg en drømmer. Jeg er uddannet mekaniker, og arbejder på et autoværksted, men jeg forestiller mig, at arbejdspladsen er noget helt andet. Flere forskellige drømme kan komme til mig på en dag, og mine kollegaer bliver pludselig en del af noget meget eventyrligt. Autoværkstedet var været en savanne, et rumskib, en skøjtehal og meget andet. Min chef har haft mig til samtale flere gange, men jeg kan intet gøre mod disse drømme. Den sidste drøm jeg havde var den bedste.

 

autolift Musical i autoværksted

Jeg stod ved vores autolift, og skulle til at skifte dæk på en bil, da jeg syntes det hele mindede om scenen fra filmen Grease, hvor de synger Grease Lightning. Jeg blev helt betaget af erindringen, og forestillede mig selv som John Travolta i stramme læderbukser og med gelé i håret. Mit på min arbejdsplads begyndte jeg at skråle med på sangene, og flere af mine kollegaer fik et par klap, og var en del af drømmen. Pludselig vågnede jeg op fra drømmen, og var tilbage i det kedelige autoværksted.

 

Musical går ud over kunde

Senere samme dag kom kunden for at hente bilen, som jeg havde skiftet dæk på, og pludselig syntes jeg hun mindede mig om Olivia Newton, og straks lød sangen ’you’re the one that I want’ i mit hoved, og jeg dansede omkring hende til den store guldmedalje. Da jeg begyndte at røre hendes hofter, fik jeg en lussing, og jeg vågnede atter op fra drømmen. Min chef hentede mig efterfølgende ind på kontoret, og forklarede, at jeg ikke måtte drømme med kunderne på den måde. Jeg undskyldte mange gange, og forsikrede ham om, at det aldrig ville ske igen. Det gjorde det heller ikke lige indtil næste dag, hvor jeg var med i et danse Marathon fra 30’erne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *