Back in my day

Et blik tilbage på fortiden

Det er svært at holde alle de personer ud der tror de er klogere end mig,

Svært

Det er svært at holde alle de personer ud  der tror de er klogere end mig, og sandheden er jo at der stort set  ikke er en eneste af de dumme typer der rent faktisk er klogere end  mig. Der skal da nok være en enkelt eller måske to i hele verdenen  der er klogere end mig, eller selvfølgelig nok flere, men det er ikke  sådan at jeg møder personer i min hverdag der på nogen som helst  måde kan udtænke mig. Der er selvfølgelig et par stykker eller mange  der ved mere omkring et enkelt område end jeg gør, men det er viden  det er ikke at være klog. Det jeg siger er altså at bare fordi du  ved en masse, gør det dig ikke klog, det gør dig bare viden rig, og  det er sikkert også bedre end at være dum, men du er stadig ikke klog  nok til at se at det rent faktisk er bedre at være klog end at vide  en masse, og det er derfor at jeg til hver en tid kan udtænke dig.

Men tilbage til pointen som er de trælse typer i mit lokale fitness  center som prøver at belære mig omkring weight gainer, og det at træne  rigtigt. Jeg har før prøvet at sige at de ikke aner hvad de snakke  om og at weight gainer virker sådan og sådan. Det gjorde jeg dog kun  en gang, for du kan være nok så klog og vide en masse omkring weight gainer men det gør dig desværre ikke til den stærkeste  hvis det kommer til en slåskamp, og så må du jo spise noget mere  weight gainer til næste gang. Så det gjorde jeg altså kun en gang,  og siden da har jeg bare snakket dem efter munden når de har talt til  mig omkring weight gainer og den slags, og så kommet hurtigst muligt  ud af diskussionen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *