Back in my day

Et blik tilbage på fortiden

Derfor er SEO vigtigt for din virksomhed

Ligegyldigt om du har en stor virksomhed eller en enkeltmandsvirksomhed, så er SEO en utrolig vigtig del af din marketingstrategi. Det er spild af tid og godt arbejde, hvis din virksomheds hjemmeside ligger gemt på side 4 i en google-søgning.

Den kan være nok så flot og relevant, men hvis den ikke bliver fundet af kunder, så nytter det ingenting.

Med en god SEO-indsats vil din hjemmeside rykker frem på side et og fange kundernes opmærksomhed med engagerende tekst. Derfor bør søgemaskineoptimering faktisk danne grundlang for din marketingstrategi.

 

Højere grad af troværdighed

Reklamer har i mange år været en del af vores tilværelse, også på internettet. I løbet af de seneste år er forbrugere også blevet meget bevidste om den måde reklamer bliver målrettet til dem, hvorfor reklamer nogle gange mister deres virkning og troværdighed.

Med søgemaskineoptimering opnår du større synlighed blandt organiske søgeresultater, hvilket vil vække lagt større tillid hos en potentiel kunde.

Tilmed er mennesker også langt mere tilbøjelige til at klikke på et organisk søgeresultat frem for et reklamebanner.

Få hjælp eller gør det selv?

Der er altså kun gode grunde til at gøre SEO til en integreret del af din marketingstrategi. Hvordan skal du så gribe det an?

Hvis du ikke har lyst til at gøre det selv, eller har mulighed for at ansætte en ny medarbejder, findes der masser af virksomheder, som du kan hyre til at gøre det for dig. Det er derfor meget let og utrolig praktisk at få hjælp til søgemaskineoptimering.

Du kan også vælge selv at blive en ekspert på området. Der findes masser af kurser på nettet –  både gratis og betalt – som kan hjælpe dig godt på vej. Der er også mange kommunikationsuddannede, som er skarpe til det, som du eventuelt kan vælge at ansætte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *