Back in my day

Et blik tilbage på fortiden

Der bor en ejendomsmægler Nordvest for os

Min kæreste og jeg

ejendomsmægler Jeg er ejendomsmægler, og har været det i 10 år. Min kæreste er lige blevet uddannet som pædagog, efter at have været revisor i 7 år. Han blev træt af alle de tal, og at han ikke rigtig kunne tænke på andet. Det at han er blevet pædagog, har givet ham mere ro i sindet, og så har han lært lidt om børn, til når vi engang skal have børn sammen. Det er jeg meget glad for. Vores kvarter er meget børnevenligt, og folk der bor her, er meget stille og rolige. Mange andre ejendomsmæglere har faktisk bosat sig her i området. Der bor for eksempel en ejendomsmægler Nordvest for os. Der bor også en lige inde ved siden af, men jeg synes ikke hun er så dygtig, at hun bør nævnes i sammenhæng med sin profession.

 

Børn i fremtiden

Min kæreste og jeg har været sammen 5 år, og har nu fået styr på økonomien og på forholdet til hinanden. Nu hvor min kæreste er færdiguddannet og lige har fået job, kan vi begynde at fokusere på andre epoker af vores fremtidige liv sammen såsom at få børn.  Jeg vil gerne have tre børn, men min kæreste ønsker en kæmpe familie. Nu må vi se, hvad fremtiden bringer. Jeg afviser bestemt ikke, at have mere end 3 børn. Jeg ønsker mindst, at have et barn af hvert køn. Min datter vil blive behandlet som en prinsesse, og min søn vil blive behandlet som en prins. Jeg vil elske mine børn ubetinget, og jeg vil nyde at se dem vokse op, og blive til selvstændige individer. Mine børn skal ikke tvinges ud i forskellige uddannelser, men selv vælge deres egen levevej. Det synes jeg desuden, at alle børn skulle have lov til. Jeg føler mig klar til at få børn, og det samme gør min kæreste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *