Back in my day

Et blik tilbage på fortiden

Den store overraskelse til Lyoness Open hvert år

Vores dejlige tradition blandt min mand og jeg

Som tradition hos min mand og jeg, inviterer han mig hvert år til Lyoness Open. Det er altid en overraskelse, og det er altid forskelligt, hvordan han overrasker mig. Sommetider overrasker han mig dagen før vi skal af sted, og andre gange overrasker han mig med en romantisk middag. Han er meget opfindsom, og han holder af at overraske mig med feriedestinationen. Min mand interesserer sig slet ikke for golf, men det gør jeg, og det ved han udmærket. Det er derfor han gør det. Det elsker jeg ham meget for.

 

Læs mere her

 

Vores dejlige ferie destination

Lyoness-OpenNår vi ankommer til destinationen, har han som regel flere overraskelser i ærmet. Nogle gange opdager jeg dem, inden han når at overraske mig, men så lader jeg bare som om, at jeg stadig bliver overrasket. Så bliver han nemlig så glad min kære mand. Det ønsker jeg selvfølgelig også, at han skal være. Det fortjener han i hvert fald. Andre gange får jeg også lov til at overraske ham, men det er på nogle helt andre måder. Han bliver i hvert fald overrasket og meget glad. Vi elsker hinanden meget højt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *