Back in my day

Et blik tilbage på fortiden

Brugte en e cigaret som rygestop

Hvis du godt kan lide at være sund, så skal du helt klart stoppe med at ryge, og jeg vil da virkeligt også mene, at det på et eller andet tidspunkt er nødt til at gå op for dig, at mulighederne med en e cigaret som rygestop er meget bedre end uden. Det er altså også derfor, at jeg virkeligt håber, at du har lyst til at stoppe med at ryge, og at du har tænkt dig at bruge din e cigaret som rygestop. Det vil helt klart være det bedste for dig, og samtidigt også det nemmeste. Alt afhængigt af hvor afhængig du er, så er jeg virkeligt overbevidst om, at det er nødt til at gå op for dig hvad jeg mener, og jeg mener altså helt klart, at du skal overveje at bruge din e cigaret som rygestop. Det mener jeg virkeligt, og når det først er gået op for dig hvad jeg rent faktisk mener, så mener jeg også, at du skal i gang med din e cigaret som rygestop. Det vil virkeligt være det bedste for dig og alle omkring dig hvis du bruger din e cigaret som rygestop.

Vælg e cigaret som rygestop

Du skal altså gå ind i dit liv, og lave nogle forandringer, der virkeligt kommer til at ændre dit liv, og jeg mener virkeligt også, at du er nødt til at indse dette og så kommer du utroligt hurtigt til at have det meget bedre med dig selv, og der er jo slet ingen tvivl om, at det også er nødt til at gå op for dig hvad jeg mener, og på et eller andet tidspunkt så kan du heller ikke være i tvivl om, at det er vejen frem, og jeg syntes sådan set bare, at du skal vælge at gøre dette, og det er altså også derfor, at jeg virkeligt håber, at det vil være en god ide for dig at gøre dette, og at du har styrken til det. Jeg fandt en e cigaret hos Xsmoke.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *