Back in my day

Et blik tilbage på fortiden

Bliv mæt og slank med My Hood løbehjul

Har du nogensinde tænkt over at du i grunden spiser alt for meget mad? Måske er det derfor du er så klam og fed? Ikke det? Nå, men så skal jeg fortælle dig noget, nemlig at grunden til at du er så fed er at du spiser alt for meget mad og ikke rører dig nok. Og det er nok fordi du synes det er alt for nice at spise mad og slet ikke sjovt at køre på My Hood løbehjul, eller lave en anden form for motion.

Men ikke længere! Med den nye bog: ”Mæt og slank med My Hood løbehjul”, vender vi op og ned på tingene. Med denne nye kur, hvor du kun spiser bestanddele som kan være i et My Hood løbehjul, og til gengæld får lov til at motionere ved at svømme i mad bagefter, taber du på nul komma fem 300 kg. Men du skal passe på hvor du taber dem henne, for de kan godt lave huller i stuegulvet, hvis du kommer til at tabe dem der. Derfor har vi også lavet et fortabelses center i forbindelse med My Hood løbehjul kuren, det vil sige et center hvor man kan tabe sine kg lige ned i helvede, på hovedet af Djævelen ham selv, og dermed er der også større chance for at man kommer i himlen. Ja, der er faktisk kun fordele ved denne fantastiske My Hood løbehjul kur, så jeg vil anbefale at du kommer i gang inden nætterne bliver lyse og der kommer to torsdage i en uge.

Erfaringer med My Hood løbehjul

Selvfølgelig kan jeg godt forstå hvis du ikke bare køber den sådan uden videre, men lad mig så fortælle hvordan mine oplevelser har været med My Hood løbehjul. En anden gang. HA snydt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *