Back in my day

Et blik tilbage på fortiden

Alarm uden abonnement – min banemand

 

En egoistisk mand

Jeg har altid været lidt af en varyl, der aldrig rigtigt har været i stand til at se ud over min egen næsetip. Jeg har kun gået op mig selv og hvis jeg skulle træde på nogle andre individer for at opnå et eller andet til min egen fordel, så gjorde jeg det med glæde. Vis forsøgte at psykoanalyserer mig, så vil man nok mene, at det skyldes min barndom og hvis jeg skal være ærlig, så er jo kun enig i det!

private alarmDet kan godt være, at jeg ikke er videre behageligt menneske, men hvis der er en ting, jeg altid har haft, så er det selverkendelse. Jeg har haft en strid barndom, der i den grad har gjort mig til den jeg er i dag. Jeg har siden jeg ikke været særligt gammel været i dårligt selskab, der har ført mig ud i det kriminelle kredse og jeg har siden dengang ikke kunne give slip på det. Jeg kan lide det, da det giver lidt af et adrenalinkick og derudover, så er så mange ting nemmere inden for den kriminelle verden. En af mine favorit beskæftigelser har altid været at bryde ind i store flotte huse i forskellige dele om Danmark og røve alle mulige værdigenstande, som man kan tjene stort på.

 

En uventet alarm uden abonnement

En sen nat, da jeg var ude på en af mine sædvanlige røveritugter, faldt jeg over en stor strand villa, som jeg straks besluttede mig for at springe på. Jeg havde prøvet det mange gange før, så der var nogle bestemte ting, jeg skulle have styr på inden jeg prøvede lykken med villaen. Umiddelbart så det ikke ud til, at der var nogle former for alarmer, hvilket blot gav mig blod på tanden. Men jeg tog fejl. Jeg fandt et vindue i baghaven, som jeg fik åbnet på ingen tid – ja, jeg har jo mine tricks i orden. Dette viste sig at være en fejl, da lige så snart jeg trådte ind i huset, så var en lydløs alarm gået i gang. Denne alarm opdagede jeg først, da jeg kom ind i stuen efter noget tid. ’’Åh nej dog! De har en alarm uden abonnement fra Miraca!’’ nåede jeg kun lige at udbryde før, at hele huset pludselig var omringet af blå blink. Jeg vidste akkurat, hvad der ville ske nu og jeg gav mig derfor straks til at vente.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *