Back in my day

Et blik tilbage på fortiden

Afbudsrejser som overraskelse

Afbudsrejser mod Berlin

I anledningen af, at min kæreste og jeg havde været sammen i hele tre år, havde min helt igennem fantastiske kæreste bestilt en spontan afbudsrejse til Berlin. Umiddelbart fandt jeg ikke Berlin videre spændende, men man siger jo trods alt, at det er tanken, der tæller. Vi pakkede straks vores kufferter, hvor turen efterfølgende gik til Kastrup lufthavn, som vi skulle flyve fra. Turen fra København til Berlin tog ingen tid, hvilket var forholdsvis dejligt, da jeg som regel fløj mellem 5 og 10 timer, når jeg fløj. Da vi nåede frem og fik vores bagage udleveret gik turen nu til vores hotel. Jeg blev i særdeleshed overrasket, da jeg fandt ud af, hvilke luksuriøse forhold vi skulle leve under. Det var lidt som om, at denne tur bare blev bedre og bedre for hvert minut, der gik. Da vi var faldet på plads besluttede vi os for at tage en tur i byen, så vi kunne få kigget os lidt omkring. Efter vi havde rent i nogle timer, gik det pludselig op for os begge, at vi var gået hen og blevet ufattelig sultne. Vi fandt derfor en hyggelig lille restaurant, som min kæreste mente skulle være god. En af hans venner havde tilsyneladende spist der før, var det vidst noget med.

 

Endnu en overraskelse

Da vi havde fået sat os ned gik vi straks i gang med at tjekke menukortet igennem, Da jeg åbnede det og fik set priserne fik jeg endnu engang lidt af et chok. Hvad var han mon ude på? Nå, men vi fik bestilt både mad og drikkevarer, der viste sig at være utrolig godt. Midt under maden taber han pludselig sin gaffel og måtte derfor bukke sig ned efter den. Da jeg kigger ordentlig efter ser jeg, at han sidder på knæ og tilsyneladende var i færd med fri. Jeg kunne ikke andet end at sige ja. Jeg kan kun elske afbudsrejser efter dette!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *